Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

The madison dance !!!The madisson dance ! Πραγματικά είναι ένας ιδιαίτερα όμορφος χορός .!


Κυρίως είναι χορός που χρειάζεται αρκετά άτομα   και για την ακρίβεια όσο περισσότερα άτομα τον χορεύουν μαζί τόσο πιο όμορφος δείχνεi
 ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως 2 ή 3 άτομα δεν μπορούν να τον χορέψουν.

από Nouvelle Vague:


και το original.................
Bande à part dance scene
:

 Είναι μια ευκαιρία να οργανωθούν οι φίλοι και να περνούν όμορφα τον ελεύθερο  χρόνο που διαθέτουν .Ξέρουμε πως γενικά  ο χορός είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για την υγεία του ανθρώπου γιατί εκτός ότι είναι μιας πρώτης τάξεως άθληση και μάλιστα αερόβια, δηλαδή χάνουμε θερμίδες και κατ επέκταση λίπος ,είναι και ψυχοθεραπευτικό μέσο, δεν είναι λίγοι οι ψυχοθεραπευτές που προτείνουν τον χορό ως μέσο εκτόνωσης του έντονου στρες το οποίο ως γνωστό μας δημιουργεί και τα περισσότερα προβλήματα στην υγεία μας.

The madison λοιπόν ! αυτή είναι η δική μου πρόταση .Στο παρελθόν, τέλη της δεκαετίας 50 και αρχές 60 ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στις ελληνικές ταινίες θα το δούμε ως το γνωστό μας χάλι γκάλι... χαχαχα!


 Μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί είναι ομαδικός χορός (το μέγεθος της ομάδας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τελικά...) και η μουσική που τον συνοδεύει είναι εύθυμος ,δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες αφού τα βήματα επαναλαμβάνονται σε ένα μοτίβο. Στα βίντεο που ακολουθούν θα βρείτε και τις οδηγίες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, οπότε μαζέψτε τις παρέες σας και καλή διασκέδαση!!!
Lesson 1,2&3 απλά αφήστε το βίντεο να παίξει

SEE U SOON!!!