Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Nails please !!!

OK  Νύχια ...! χμ ...Όλες λοιπόν έχουμε πειστεί πως τα άκρα μας και κυρίως τα χέρια μας αντικατοπτρίζουν την συνολική εμφάνισή μας ,δηλαδή όσο περιποιημένες κι αν είμαστε εφόσον   τα νύχια μας είναι κατεστραμμένα ή μισό βαμμένα ή απεριποίητα γενικώς είναι ικανά να μας χαλάσουν όλη την εικόνα.!
Εγώ πάλι θα συμπληρώσω πως και τα υπερβολικά φτιαγμένα νύχια είναι αιτία για να καταστραφεί μια συνολικά κομψή εμφάνιση!
Σε γενικές γραμμές κι επειδή είμαι και κλασσικός τύπος μου αρέσουν συγκεκριμένα χρώματα : κόκκινο (κυρίως στις γιορτές ... ), μαύρο για όλες τις εποχές!, λευκό μόνο το καλοκαίρι και παστέλ (ροζ,γκρι,μπεζ) για όλες τις εποχές επίσης ,το μπορντό είναι από τα αγαπημένα μου. έχοντας αυτόν τον μπούσουλα με τα χρώματα μπορώ να κάνω έναν συνδυασμό ή να προσθέσω λίγη γκλαμουριά ενίοτε !
Όσο για το σχήμα προτιμώ το ελαφρώς στρογγυλεμένο τετράγωνο σχήμα και μάκρος στο φυσικό μου ,έχοντας βέβαια μακρυά νύχια δεν μου αρέσουν μεγάλα γιατί μου θυμίζουν κακιά μάγισσα και όχι μόνο στα δικά μου χέρια αλλά και σε άλλες κοπέλες και κυρίως όταν είναι μυτερά !!!   ΙΟΥ ....με άλλα λόγια αλλά περι ορέξεως...

Σε αυτό το post  ασχολούμαι με τα χρώματα αλλά και που θα βρώ φθηνότερα τα καλύτερα βερνίκια της αγοράς. Υπενθυμίζω πως  ανάρτηση δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα αλλά είναι  προσωπική κατάθεση.! 
enjoy !!!


έχω επιλέξει χρώματα και αποχρώσεις  σε διαφορετικές εταιρείες για αυτή την εποχή
τα neutral της OPI 
και μιας μιλάμε για OPI είναι κάπως ακριβότερη αλλά το περιεχόμενο είναι στα 15 ml  άρα και περισσότερο προϊόν και εδώ υπάρχουν κάποια σε προσφορά !!!


 εκείνο βέβαια που είναι must αυτές τις μέρες είναι η ματ εμφάνιση των νυχιών κι αυτό το επιτυγχάνω εύκολα με ένα matte top coat .


 


 H MAC επίσης διαθέτει μια πολύ αξιόλογη συλλογή χρωμάτων , το καλύτερο site που βρήκα για online αγορά είναι το επίσημο και είναι πραγματικά πολύ ωραίο γιατί σου στέλνει και δωρεάν δείγματα ! Δυστυχώς δεν στέλνουν εκτός USA ... όμως σε καθοδηγεί ώστε να βρεις το πλησιέστερο κατάστημα .

china glaze !!!! δυνατή συλλογή χρωμάτων  τόσο σε έντονες αλλά και παλ αποχρώσεις εδώ υπάρχουν μερικά στην καλύτερη τιμή!


Στην Ελλάδα η  essie  νομίζω πως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και ίσως όχι άδικα εδώ βρήκα τις καλλίτερες τιμές.
Orly    είμαστε στα 18 ml !  εδώ η καλύτερη προσφορά            ZOYA για την Ελλάδα εδώ είναι ότι καλύτερο!


 και φυσικά οι μεγάλοι οίκοι που λανσάρουν αποχρώσεις σε λίγο μεγαλύτερες τιμές... σε εκ πτωτικά εμπορικά καταστήματα όμως οι τιμές είναι σαφώς καλύτερες μόνο που πρέπει να πάρεις ότι υπάρχει διαθέσιμο δηλαδή ίσως να μην υπάρχει αυτό που θέλεις αλλά κάτι άλλο αν είσαι τυχερή βέβαια θα βρεις αυτό ακριβώς που θέλεις! φυσικά δεν υπάρχει online εδώ αλλά μερικές φορές υπάρχουν έκτακτες προσφορές σε site όπως το brand galaxy ή άλλα ανάλογης κατηγορίας.και για σχέδια πάνω στα νύχια για όλες τις περιστάσεις από γάμο ως Σαββατιάτικη έξοδο ρίξε μια ματιά εδώ 


Αυτά για την ώρα .
see u soon !